Gezond zijn, en blijven?

Het is belangrijk om een gezonde relatie te hebben met echte voeding.

Vaak zorgt een kleine aanpassing in je voedingspatroon al voor een grote verandering ! Niet alleen je energieniveau en je humeur kunnen verbeteren, maar ook problemen als hoge bloeddruk, cholesterol,… kunnen positief beïnvloed worden door je eetgewoonten bij te sturen.

Samen zoeken we naar wat jouw vooruitgang in de weg staat en gaan we hiermee aan de slag om dit geleidelijk aan om te buigen naar een gezonde balans.

Net dat tikkeltje extra steun zorgt ervoor dat je niet enkel een gezond gewicht krijgt maar ook een gezond gewicht behoudt.

Sinds kort bied ik, naast mijn gewone voedingsbegeleiding en coaching, een nieuw afslankprogramma aan. Dit programma bestaat uit 4 stappen waarbij je voedingspatroon wordt ondersteund met ampullen die stoffen bevatten om de vetverbranding te bevorderen. Bovendien ondersteunen ze de behoeften die je nodig hebt om je lichaam terug in balans te brengen. Het grote voordeel is dat je tijdens de eerste 2 stappen een groot gewichtsverlies hebt, wat uiteraard erg motiverend werkt.

Zin om er in te vliegen ?

Voor meer info, bel 0473 92 66 40

Consulente:
Anouck Minne

Voel je vrij