Zoek je hulp voor je kind? Loopt het ergens vast? Heb je graag wat raad? Is je kind meer- of hoogbegaafd? Of vermoed je dat?

Heel wat jaren heb ik me als leerkracht bekommerd om alle kinderen. Vanuit mijn ervaringen op school en de ervaringen met mijn eigen kinderen weet ik dat er nood is aan hulp, begeleiding én kennis rond meer- en hoogbegaafdheid. Ik ben me dan ook in deze materie verder gaan verdiepen en professionaliseren.

Zie je kenmerken van hogere begaafdheid of ontwikkelingsvoorsprong bij je kind? Heeft je kind meer uitdaging nodig? Voelt je kind zich anders? Beleeft het de wereld heel intens? Heeft het meer noden? Presteert het onder zijn of haar kunnen? Heeft het faalangst? Is er sprake van een vaste mindset? …

Je kan bij mij terecht voor algemene kindercoaching en coaching bij (vermoeden van) meer- en hoogbegaafdheid.

Griet Meeussen

Discipline: Kindercoach op maat

Telefoon: 0473/82 50 18

Email: griet.meeussen@skynet.be

Website: www.wijser.be